.jpg)
តើអ្នកមានដឹងទេថា ទឹកត្រសក់មានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការបញ្ចុះសីតុណ្ហភាពក្នុងរាងកាយ មានជាតិអាលកាឡាំងខ្ពស់ ព្រមទាំងអាចបញ្ចុះជាតិអាស៊ីតអ៊ុយរិកដែលបង្កជំងឺរលាកសន្លាក់ហ្គោដបានយ៉ាងសក្តិសិទ្ធិទៀតផង។ ការដែលឈឺចាប់តិចតួចក្នុងពេលកំពុងតែញ៉ាំទឹកត្រសក់ នោះគឺជាសញ្ញានៃការជាសះរបស់វាហើយ។
ខាងក្រោមនេះគឺជាការលាយល្បាយមួយដែលអាចបញ្ចេញចោលនូវជាតិពុលចាស់ៗពីក្នុងខ្លួន។ អ្វីដែលយើងគួរតែសរសើចំពោះល្បាយមួយនេះគឺ ឃឹនឆាយ និងខ្ញីតែម្តង ព្រោះវាអាចកាត់បន្ថយការរលាកបាន។
គ្រឿងផ្សំត្រសក់ទំហំមធ្យមមួយផ្លែ
/cucumber.jpg)
ឃិនឆាយពីរគុំ
/s.jpg)
ក្រូចឆ្មាមួយចំណិត
/543773416_Limes2_answer_1_xlarge.jpeg)
មើមខ្ញីខ្ចី ១៦,៥ក្រាម
/ginger-root.jpg)
ការណែនាំ
- ចូររៀបចំគ្រឿងផ្សំទាំងនេះដោយការលាងសម្អាតឱ្យបានស្អាតល្អ
- ចិតត្រសក់ជាចំណិតតូចៗ អាស្រ័យទៅតាមម៉ាស៊ីនកិនរបស់អ្នកអាចកិនបាន
- ចំពោះឃិនឆាយវិញត្រូវត្រួតពិនិត្យឡើងវិញក្រែងមានដៃប្រឡាក់តាមគល់របស់វាខាងក្នុង
- កាត់ចំណិតក្រូចឆ្មាជាពីរផ្នែក។ ប្រើមួយចំណិត ហើយមួយទៀតដាក់ក្នុងទូរទឹកកក
- ចិតសម្បកខ្ញីឱ្យបានស្អាត
- ចុងក្រោយយកគ្រឿងផ្សំដែលត្រៀមរួចនោះកិនចូលគ្នាឱ្យទៅជាទឹក
- ចូរទទួលទានល្បាយនៃគ្រឿងផ្សំទាំងអស់នេះម្តង ឬពីរដងក្នុងមួយថ្ងៃរហូតដល់ឃើញលទ្ធផល៕
0 comments:
Post a Comment