✘.. ធាតុផ្សំមាន
១.ល្ពៅទំឬចាស់ ១kg
២.ល្ហុងទំ1kg
៣.ចេកណាំវ៉ាទំ1kg
៤.ម្នាស់ទំលឿង1 kg
៥.ទឹកក្ដៅ២លិត
៦.ស្ករអំពៅក្រហម1kg
១.ល្ពៅទំឬចាស់ ១kg
២.ល្ហុងទំ1kg
៣.ចេកណាំវ៉ាទំ1kg
៤.ម្នាស់ទំលឿង1 kg
៥.ទឹកក្ដៅ២លិត
៦.ស្ករអំពៅក្រហម1kg
♂. វិធីធ្វើ
១..រួមធាតុផ្សំទាំង ៤មុខចូលគ្នាដោយចិតយកសំបក
ចេញ ចាក់ចូលក្នុងធុងផ្អាប់ ចាក់ស្ករអំពៅក្រហម
ចូល ចាក់ទឹកក្ដៅចូល កូឲ្យធាតុផ្សំរលាយចូលគ្នា
២..ទុកឲ្យវាត្រជាក់ រួចហើយបិតគំរបយកទៅទុក
នៅកន្លែងម្លប់ហើយមានសំណើម ផ្អាប់ទុកចោល
រយះពេល ៤៥ ថ្ងៃអាចត្រងយកទឹកវាមកប្រើបាន
កាកវាអាចយកដាក់តាមគល់ឈើបាន....
១..រួមធាតុផ្សំទាំង ៤មុខចូលគ្នាដោយចិតយកសំបក
ចេញ ចាក់ចូលក្នុងធុងផ្អាប់ ចាក់ស្ករអំពៅក្រហម
ចូល ចាក់ទឹកក្ដៅចូល កូឲ្យធាតុផ្សំរលាយចូលគ្នា
២..ទុកឲ្យវាត្រជាក់ រួចហើយបិតគំរបយកទៅទុក
នៅកន្លែងម្លប់ហើយមានសំណើម ផ្អាប់ទុកចោល
រយះពេល ៤៥ ថ្ងៃអាចត្រងយកទឹកវាមកប្រើបាន
កាកវាអាចយកដាក់តាមគល់ឈើបាន....
♞. ការប្រើប្រាស់
...២ស្លាបព្រាបាយលាយទឹក២០លិត បាញរាល់
១អាទិត្យម្ដង ..............មិនសាកមិនដឹង
...២ស្លាបព្រាបាយលាយទឹក២០លិត បាញរាល់
១អាទិត្យម្ដង ..............មិនសាកមិនដឹង
0 comments:
Post a Comment