សាច់មាន់ ជាអាហារដែលពេញនិយម មិនថាតែកូនក្មេង ឬមនុស្សចាស់ទេ
គឺសុទ្ធតែចូលចិត្ត បរិភោគសាច់មាន់ គ្រប់គ្នាៗ ។ ក្រៅពីមាន រសជាតិឆ្ងាញ់
សាច់មាន់មានផ្ទុកទៅដោយ សារធាតុចិញ្ចឹមជាច្រើនយ៉ាង ដែលលោកអ្នក
មិនធ្លាប់បានដឹង និងនឹកស្មានមិនដល់។ ខាងក្រោមនេះ គឺជាអត្ថប្រយោជន៍
និងសារធាតុចិញ្ចឹម ដែលមាននៅក្នុងសាច់មាន់៖
- ការបរិភោគសាច់មាន់ គឺអាចកាត់បន្ថយហានិភ័យ ដែលកើតឡើងពីមេរោគ នៅក្នុងសាច់សត្វ ព្រោះសាច់មាន់ ជាសាច់មួយប្រភេទ ដែលមានកម្រិត ទាបបំផុតនៃមេរោគ ប្រើប្រៀបធៀប នឹងសាច់សត្វផ្សេងទៀត។
- សាច់មាន់ គឺជាប្រភពដ៏ល្អ ដែលមានផ្ទុកទៅដោយ កម្រិតខ្ពស់នៃ សារជាតិ Selenium, ស័ង្កសី, Niacin, វីតាមីន E, វីតាមីន B6, វីតាមីន B12, បេតាការូទីន, និងកម្រិតប្រូតេអ៊ីនខ្លាញ់ទាប។
- ផលិតផល ដែលផលិតពីសាច់មាន់ ដែលគេទទូលបាន ការអនុញ្ញាត ឲ្យធ្វើការដាក់លក់ នៅលើទីផ្សារ គឺមានជាតិខ្លាញ់សរុប តិចជាង២១%, ជាតិខ្លាញ់ខាប់ តិចជាង៣០%, កាឡូរីតិចជាងមុន ២៨%, វីតាមីន A ច្រើនជាង៥០% និងអាស៊ីតខ្លាញ់ អូមេហ្គា៣ ច្រើនជាង១០០% ដែលសុទ្ធសឹង តែជាសារធាតុចិញ្ចឹម ដ៏ល្អបំផុត សម្រាប់រាងកាយ៕

- ការបរិភោគសាច់មាន់ គឺអាចកាត់បន្ថយហានិភ័យ ដែលកើតឡើងពីមេរោគ នៅក្នុងសាច់សត្វ ព្រោះសាច់មាន់ ជាសាច់មួយប្រភេទ ដែលមានកម្រិត ទាបបំផុតនៃមេរោគ ប្រើប្រៀបធៀប នឹងសាច់សត្វផ្សេងទៀត។
- សាច់មាន់ គឺជាប្រភពដ៏ល្អ ដែលមានផ្ទុកទៅដោយ កម្រិតខ្ពស់នៃ សារជាតិ Selenium, ស័ង្កសី, Niacin, វីតាមីន E, វីតាមីន B6, វីតាមីន B12, បេតាការូទីន, និងកម្រិតប្រូតេអ៊ីនខ្លាញ់ទាប។
- ផលិតផល ដែលផលិតពីសាច់មាន់ ដែលគេទទូលបាន ការអនុញ្ញាត ឲ្យធ្វើការដាក់លក់ នៅលើទីផ្សារ គឺមានជាតិខ្លាញ់សរុប តិចជាង២១%, ជាតិខ្លាញ់ខាប់ តិចជាង៣០%, កាឡូរីតិចជាងមុន ២៨%, វីតាមីន A ច្រើនជាង៥០% និងអាស៊ីតខ្លាញ់ អូមេហ្គា៣ ច្រើនជាង១០០% ដែលសុទ្ធសឹង តែជាសារធាតុចិញ្ចឹម ដ៏ល្អបំផុត សម្រាប់រាងកាយ៕

0 comments:
Post a Comment