នៅក្នុងអំបិលមានសារជាតិកាល់ស្យូម, ម៉ាញេស្យូម, ស៊ីលីកូន,
ផូស្វ័រ, សូដ្យូម និងនីកែលដែក
ហើយនេះគ្រាន់តែជាសារជាតិមួយចំនួននៅក្នុងអំបិលតែប៉ុណ្ណោះ។
សារជាតិទាំងនេះអាចការពារ និងពង្រឹងអញ្ចាញធ្មេញ,
បំបាត់ក្លិនមិនល្អក្នុងមាត់ ហើយថែមទាំងធ្វើឲ្យធ្មេញស
និងជាពិសេសវាមានជាតិអីយ៉ូតច្រើន
អាចការពារបាក់តេរីនៅក្នុងមាត់បានយ៉ាងប្រសើរ។
របៀបប្រើប្រាស់៖
- នៅពេលដែលអ្នកដុសធ្មេញ អ្នកអាចដាក់អំបិលតាមសមមាត្រសមល្មមលាយជាមួយថ្នាំដុសធ្មេញបាន
- អ្នកអាចខ្ពុលមាត់ជាមួយទឹកអំបិល ដោយគ្រាន់តែលាយអំបិលកន្លះស្លាបព្រាចូលទៅក្នុងទឹកក្តៅឧណ្ណៗ ហើយខ្ពុលឲ្យបានរយៈពេល 30 វិនាទី វានឹងអាចការពារអញ្ចាញធ្មេញអ្នកឲ្យរឹងមាំ, ទប់ស្កាត់បាក់តេរី និងការពារមិនឲ្យពងមាត់បាន។
0 comments:
Post a Comment