Sunday, November 9, 2014

មូលហេតុដែល​អ្នក​គួរ​ដុស​ធ្មេញ​ជាមួយអំបិល



នៅក្នុងអំបិលមានសារជាតិកាល់ស្យូម, ម៉ាញេស្យូម, ស៊ីលីកូន, ផូស្វ័រ, សូដ្យូម និង​នីកែលដែក ហើយ​នេះ​គ្រាន់​តែ​ជា​សារជាតិ​មួយ​ចំនួន​នៅ​ក្នុង​អំបិល​តែ​ប៉ុណ្ណោះ។ សារជាតិ​ទាំង​នេះ​អាច​ការពារ និង​ពង្រឹង​អញ្ចាញ​ធ្មេញ, បំបាត់​ក្លិន​មិន​ល្អ​ក្នុង​មាត់ ហើយ​ថែម​ទាំង​ធ្វើ​ឲ្យ​ធ្មេញ​ស និង​ជា​ពិសេស​វា​មាន​ជាតិ​អីយ៉ូត​ច្រើន អាច​ការពារ​បាក់តេរី​នៅ​ក្នុង​មាត់​បាន​យ៉ាងប្រសើរ។
របៀបប្រើប្រាស់៖
  • នៅពេលដែលអ្នកដុសធ្មេញ អ្នក​អាច​ដាក់​អំបិល​តាម​សមមាត្រ​សម​ល្មម​លាយ​ជាមួយ​ថ្នាំ​ដុស​ធ្មេញបាន
  • អ្នកអាចខ្ពុលមាត់ជាមួយទឹកអំបិល ដោយគ្រាន់​តែ​លាយ​អំបិល​កន្លះ​ស្លាប​ព្រា​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ទឹក​ក្តៅ​ឧណ្ណៗ ហើយ​ខ្ពុល​ឲ្យ​បាន​រយៈពេល 30 វិនាទី វា​នឹង​អាច​ការពារ​អញ្ចាញ​ធ្មេញ​អ្នក​ឲ្យ​រឹង​មាំ, ទប់​ស្កាត់​បាក់តេរី និង​ការពារ​មិន​ឲ្យ​ពង​មាត់បាន។
អំបិលពិតជាមានអត្ថប្រយោជន៍ខ្លាំងណាស់ ពីមួយ​ជំនាន់​ទៅ​មួយ​ជំនាន់ មនុស្ស​គ្រប់​គ្នា​ត្រូវ​ការ​

0 comments:

Post a Comment