- ការ៉ុតគឺជាប្រភពនៃសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មដ៏សម្បូរ បំផុតក្នុងចំណោមបន្លែផ្សេងៗដែលអាចបំលែងវីតាមីនAនៅក្នុងរាងកាយ ដើម្បីជួយរក្សាស្បែកអោយមានសុខភាពល្អ។
- ការ៉ុតជួយបង្កើនទឹកមាត់និងផ្គត់ផ្គង់សារធាតុរ៉ែវីតាមីន និងអង់ស៊ីមមួយចំនួនដើម្បីជាជំនួយក្នុងការរំលាយអាហារ។ការញ៉ាំ ការ៉ុតអោយបានទៀងទាត់អាចជួយការពារជំងឺដំបៅក្រពះនិងជំងឺប្រព័ន្ធ រំលាយអាហារផ្សេងទៀត។
- ការ៉ុតជួយបន្សាបជាតិអាស៊ីតនៅក្នុងរាងកាយ។
- ការ៉ុតគឺជាប្រភពដ៏ល្អនៃសារធាតុប៉ូតាស្យូមដែលអាចជួយ រក្សាកម្រិតជាតិសូដ្យូមនៅក្នុងឈាមធ្វើអោយអ្នកមានសុខភាពល្អ និងជួយកាត់បន្ថយជំងឺលើសឈាម។
- ការ៉ុតអាចជួយសម្លាប់មេរោគដែលបង្កគ្រោះថ្នាក់នៅក្នុងមាត់និងជួយការពារជំងឺធ្មេញពុក។
- ការ៉ុតអាចជួយព្យាបាលរបួស និងកាត់បន្ថយការរលាក។
- ការ៉ុតអាចជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃជំងឺមហារីកពោះវៀនធំនិងជួយលើកកម្ពស់សុខភាពពោះវៀន។
- ការ៉ុតអាចជួយគ្រប់គ្រងជាតិស្ករនៅក្នុងឈាម។
- ការ៉ុតមានកម្រិតជាតិសរសៃខ្ពស់ដែលអាចជួយកាត់បន្ថយកូឡេ ស្តេរ៉ូលអាក្រក់និងបង្កើនកូឡេស្តេរ៉ូលល្អដើម្បីជួយកាត់បន្ថយ ដុំកំណកឈាមនិងបង្ការជំងឺបេះដូង។
- សរធាតុចិញ្ចឹមដែលមាននៅក្នុងការ៉ុតអាចបង្កើនសុខភាពភ្នែកស្បែកសក់ក្រចកជួយកំចាត់ជាតិពុលនិងបង្កើតកោសិកាថ្មី៕
0 comments:
Post a Comment